3 idéer för att använda halvrund gjutning

Du kan överväga halvrund gjutning som vanligt jämfört med listen eller andra typer av gjutning. Det finns dock vissa användningsområden för halvrund gjutning som kommer att göra din projekt gnistan.

1. Skåp Trim

Du kan liva upp odekorerade köks- och badrumsskåp med halvrund gjutning. Rama omkretsen av skåpdörrar med halvrund gjutning innan ommålad dem. För en extremt sofistikerat utseende, använda rep gjutning-en annan typ av halvrund gjutning.

2. Uppställning Trim

De flesta av oss har en vanlig hylla eller två någonstans i våra hem. Ge dessa tråkiga hyllor ett lyft genom att tillsätta halvrund gjutning längs kanterna. Detta ger hyllorna en snygg, snyggare utseende.

3. Faux Picture Frame

Har du ett avskalat vägg i ditt hem men har ingen aning om hur man kan inreda det? Överväg att använda halvrund gjutning för att skapa en stor ram på väggen. Försök att använda två eller tre sida vid sida körningar av halvrund gjutning, använd mer för ett utstuderat utseende. På väggen, ordna gjutning i form av en tavelram. Sedan hänga olika mindre, inramade bilder i stora halvrunda formramen. Detta skapar en omedelbar konstgalleri.

Det finns många användningsområden för halv runda formning. Din fantasi sätter gränserna.