3 idéer för återvinning en sprucken glasblock

1. Julpynt

2. Lampa

3. Garden Decor

Om du upptäcker att du behöver byta spruckna glasblock i ditt hem, försöka återvinna den. Här är 3 idéer för att återanvända en sprucken glasblock.

Placera julbelysningen insidan av glasblock. Sprickorna kommer faktiskt lägga mer gnistan. Om du vill lägga till mer till dekoration, lägga till andra dekorationer runt botten utanför glasblocket, såsom järnek eller julstjärnor. Detta är en inredning idé som fungerar bra i små utrymmen, såsom ett badrum eller bedroom.This idé kan användas utomhus också, så länge du använder lampor gjorda för utomhusbruk.

Återanvända ett glasblock genom att lägga till en ljus kit, finns på någon hårdvara eller hem förbättring butik. Du kan lägga till en dekal på utsidan av blocket, som din favorit idrottslag eller några blommor och hjärtan. Vrid blocket upp och ned och den kommer på plats ljus kit. Du kan använda en färgad lampa i lampan kit om du vill använda den för en subtil ljus.

För en extra färgklick i dina rabatter eller trädgård, måla insidan av glasblock med ljusa färger. Placera den på marken, öppna nedåt. Försök att använda ljusa färger för att göra det sticker ut.