3 hemlagad enheter med vattenkraft

Vattenkraft Hydroponics System

vattenkraft Generator

Framtiden för Homemade vattenkraftverk enheter

Under hela nittonhundratalet, har mänskligheten kunnat dra nytta av alla de naturliga energiresurser som omger oss-vattenkraft är en av de viktigaste. Vattenkraft är den äldsta elementärt driver systemet och människor har använt vatten för att skapa energi för nästan en halv årtusenden. Vi lever på en värld där modern existens är starkt centraliserad runt planeten höga vatteninnehåll, med vattnet fortfarande bränslepåfyllning försörjningen för miljontals människor över hela världen. Nu, om du bor i närheten av en snabbt strömmande bäck eller annan vattenkälla, kan du vara intresserad av att producera din egen hemmagjorda vattenkraftverk enheter.

Om du bor i närheten av en snabbt strömmande bäck, är det troligt att du njuta av en hel del tid i din trädgård, odla växter och blommor. Varför inte använda lugnande flödet av din flod för att producera växter som är friskare och större, med hjälp av en hemmagjord vattenkraft hydroponics system? Genom att skapa en relativt enkel bevattningssystem kommer du att kunna koncentrera sig på enhetlighet i dina grödor och det kommer att ta bort en hel del bekymmer i samband med växande allt upp till extremt stora mängder av växter. Allt som krävs är en serie långa plantage recepticles och vissa plastslang för att ställa ut vägen för vattenfiltreringssystem.

Bortsett från fördelarna med att ha en hydroponics system som körs på vattenkraft, det finns en ännu större vattenkraft attraktion kallas vattenkraft generator en jämförelsevis billig grej som gör att du kan leverera åtminstone en del av din elektriska hushållsutgifter från omgivande vattenkällor för fri. Du behöver bara ett fåtal material-nämligen en hjul av betydande storlek, några slangar, en generator och ett rör. Storleken på hjulet är direkt förhållande till mängden av huvudet och flöde lokala vattenkälla producerar. Ju hårdare huvudet och flöde, ju större hjulet som används måste vara. Som en följd av detta måste högre växlarna användas för att göra generatorn spinn vid högre flödeshastigheter. Du kommer att kunna använda denna generator för att ladda upp batterier, ladda elbilar och mata fri kraft i ditt hushåll.

Med familjer bygga sina egna kraftverksdammar i ryggen trädgård och DIY forskare ständigt skapa nya mikrostora hydro-generatorer, ser det verkligen ut som framtiden för vattenkraft är en ljus en. Eftersom fler och fler amerikaner inser de möjliga farorna med föroreningar och global uppvärmning, vi verkar vara ute tillbaka till våra förfäder i vårt ständigt växande användningen av mer miljövänliga energikällor.

Det finns hushåll över hela Amerika, som nu är verksamma i en partiell eller helt off-the-grid mode. Detta innebär att de genererar en bråkdel till alla sin el i miljövänliga sätt såsom vattenkraft, solenergi och vindkraft energi. Det är nu enklare än någonsin att spara några viktiga pengar på elräkningen och dyra elektriska produkter, med guider som denna tillgänglig för alla gröna levande informationen du kan tänkas behöva!