3 fördelarna med ett växthus imma-system

Underhåll

Fuktighet

Temperatur

gödningsmedel

Ett växthus imma system är viktigt för att växa friska och levande växter i ditt växthus. Det finns många fördelar med att ha en imma system i ditt växthus.

Ett växthus imma system hjälper till med växthus underhåll. Eftersom växthus imma system producera gynnsamma och konsekventa förhållanden under hela året, de är till hjälp för att avvärja växtsjukdomar, minimera växt stress och ökad groning och tillväxt.

Någon som har någon erfarenhet av odling av växter i ett växthus vet hur viktigt det är att upprätthålla konsekvent luftfuktighet. Ofta trädgårdsmästare måste ta itu med låg luftfuktighet och höga temperaturer. Om fuktigheten inte kontrolleras ordentligt, kan växter skadas och till och med dö. Om fuktigheten sjunker under 30%, kan växterna slutar växa. Ett växthus imma Systemet producerar en högtrycks eller dimma som förångas omedelbart svalna och fukta utan att orsaka alltför mycket fukt att ackumuleras.

En annan fördel med ett växthus misting system är att det minskar temperaturer i ett växthus med upp till 30 ° F, förutom att hålla de fuktighetsnivåer konsekvent. Eftersom växtblad absorbera ämnen från luften och avger fukt, till den bästa miljön uppmuntra hälsosamma växande växter skapas med en imma system.

En annan fördel med ett växthus misting system är att det kan användas för att applicera konstgödsel till växthus lättare. Dimman landar på växternas blad, vilket gör gödnings lättare att absorberas. Imma system för växthus gör att leverera effektiva gödsel och konsekvent.

Om du funderar på att installera en imma system i ditt växthus, forska innan ett slutligt köp beslut. Det är viktigt att veta vilka produkter som finns tillgängliga på marknaden för växthus, speciellt eftersom det kommer att bli en ganska stor kostnad. När du har installerat en imma system är det dock värt kostnaden. Misting system är utformade för att hålla ett växthus cool, fuktig, fuktigt, och konsekvent vid alla tidpunkter. Dessa system är det bästa sättet att skapa en miljö för dina växthusväxter som är mottaglig för tillväxt och odling.

Om du inte vet vilken typ av imma system för att installera, konsultera en läkare innan du gör ett köp. Detta kommer att säkerställa att du får exakt vad du behöver för din storlek växthus och vilken typ av växter du vill växa,. Det är en bra idé att spendera lite mer pengar på en hög kvalitet systemet snarare än att köpa en billigare gjort imma system. Det kan vara jobbigt att ha systemet bryta ner när du behöver det mest.