3 Fördelarna med att använda texture sprayfärg

The Cost of Strukturerad sprayfärg

Lätt att använda

Liten Job perfektion

Strukturerad sprayfärg är precis som alla andra sprayfärg på marknaden. Strukturerad sprayfärg är en aerosol som kommer i en burk och i olika färger och stilar som halvblank, satin eller matt. Texturerad spray paint används på exakt samma sätt som alla andra sprutmålningsfärg på marknaden. Den stora del om texturerad sprayfärg är det faktum att det är strukturerad men vad betyder det för dig som privatperson eller en gör-det-självaren? Följande artikel kommer att hjälpa att besvara denna fråga samtidigt som man lägger ut fördelarna med att använda texture sprayfärg.

När du handlar för färg på den lokala hem förbättring butik kommer du att bli överväldigad av inte bara den mängd val men priset. En liter standardfärg som är inte ens en anständig varumärke kan köra dig över $ 25,00 och om du vill komma in kvalitet färger kan du dubbla beloppet. Strukturfärg kommer att lägga till ytterligare $ 10 till 15,00 till den totala kostnaden för färgen. Du kan lägga till din egen sand till en vanlig färg för att få samma effekt, men för mycket sand och du bara förstört färgen. Under normala omständigheter kan du returnera färg men inte förvänta sig en återbetalning i det här fallet. Lösningen är att använda texturerat sprayfärg. Det ger dig samma effekt till en kostnad som inte ens bryta tvåsiffriga tal.

Strukturfärg skapas genom tillsats av sand till normal färg och därefter omröring därav. När du applicera färgen på väggen och det torkar, är sand sprids ut över ytan och du får något som liknar popcorn tak. Det låter enkelt men om någon strukturfärg torkar på rulle eller pensel du kommer att avveckla med håligheter i färgen. Du kommer också att förstöra borsten, valsen och färgtråg eftersom sanden kommer helt enkelt att stanna kvar och torka, vilket gör det omöjligt att återanvända dessa objekt. Strukturerad sprayfärg ger dig en jämn beläggning varje gång och det finns inget material som du kan använda en gång och sedan kasta bort. Bara rengöra munstycket på burken när du är klar och du kommer att vara bra att gå nästa gång du vill använda den strukturerade sprayfärg.

Strukturerad sprayfärg är inte avsedd att användas på stora jobb, eftersom det är en sprayfärg. Om du har köpt tillräckligt strukturerad sprayburkar så kan man förmodligen göra en hel vägg med hjälp av dem. Strukturerad sprayfärg verkligen lyser när de används sparsamt och på ett litet jobb. Måla en gammal bildram med hjälp av strukturerad sprayfärg kan ge nytt liv till något du kan ha varit redo att kasta ut. Strukturerad sprayfärg är också bra att använda för att avsluta trä handtag på kvastar och andra sådana föremål. När färgen torkar du kommer att ha en strukturerad yta som ökar greppet och kommer att hindra dig från att dra ut splitter efteråt.