3 fördelar för en redwood däck

Redwood Ser bra

Hållbarhet

Lätt att arbeta med

fläckar

När det gäller högsta design för träkonstruktion, det finns inget som en redwood däck. Redwood är också ett utmärkt val för sidospår eller möbler. Men vad är det som snickare och andra som så mycket om denna intressanta trä? Redwood kommer från amerikansk sekvoja träd som är hemma i West Coast områden i Washington, Oregon och Kalifornien. De större Redwoods är kända för sin historiska karaktär och enorma storlek. Olika länder har börjat växa furu för användning i snickeriprojekt, baserat på populariteten av detta byggmaterial.

Fördelarna med Redwood Däck

Här är några av de viktigaste anledningarna till att de som hyr ut för nya däck konstruktion efterfrågar furu på sina projekt.

Redwood har en lång, rak säd som tilltalar många estetiskt sinnade husägare. Dessutom, dess pulserande röda färgen står i någon gård eller utrymme. För en del är det i första hand utseendet på furu som gör det en sådan önskad typ av material för ett däck eller andra projekt.

Ett annat inslag i furu som gör det så bra är dess allmänt motstånd. Redwood är väderbeständigt. Den har också några naturliga förmåga att avskräcka skadedjur såsom termiter. Men, en annan typ av hållbarhet som detta trä visar bygger på en förmåga att hålla vatten under en längre tid än andra träslag. Många av oss har sett däck byggda med mindre bestående ämnen, där trä plankor är krympt, skrumpen och böjda ur form, även komma bort från sina infästningar. Med furu, stannar fukten i träet, och plankorna stanna där de är tänkta att vara mycket längre.

Många snickare rapporterar att furu är ett relativt enkelt trä för att göra i taket. Som en mjukare trä, kan furu vara mindre benägna att vända en såg, eller stoppa elverktyg med hårda knutar. Sammantaget är detta trä en vinnare när det gäller att skapa kvalitet däck eller uteplatser som kommer att förbättra värdet av ett hem eller egendom.

En annan fördel med furu däck, i samband med ovanstående punkt på färg, är att dessa däck inte behöver samma slags fläckar som gör andra däck ser bra ut. Någon form av sealer är en bra idé för många redwood projekt, och det är viktigt att upprätthålla en redwood däck, precis som med någon typ av trädäck, för att göra det sista och hålla det presentabel för lång tid. De som bor i ett hem för många år kan njuta av en god utomhus genom att hålla skräp bort av däck och se till att det är inte överdrivet sliten ut med tiden, eller urholkad eller bucklig av tunga eller vassa föremål.

Tycker om att använda furu för en kommande däck eller andra projekt. Husägare bör göra en kostnadsanalys när du närmar dig ett projekt för att se om Redwood passar deras budget, eftersom detta trä kan bli dyrt. Med hänsyn till budget och andra praktiska aspekter av jobbet, kan en fastighetsägare räkna ut vilken riktning de vill gå in, och vad man ska använda för att bygga en plats kommer de att ha i många år framöver.