3 däck lagrings idéer

1. Under däck

2. Däcks Bench

3. Deck Hyllor

Om du är i behov av ytterligare ett område för att lagra husgeråd, överväga att använda dina däck för förvaring. Utan att belamra upp, erbjuder ett däck flera förvaringsmöjligheter. Här finns 3 däck lagring idéer du kan prova.

Under däck lagring är en möjlighet att utnyttja dina däck på ett sätt som du kanske inte har tänkt. Om dina däck har någon clearance under det, kan dina saker förvaras där i vattentäta fack. Om du lagrar saker som du normalt skulle hålla inne, investera lite pengar i behållare som kommer att hålla vattnet. Beroende på hur mycket utrymme under däck, kan du kanske att installera en avslutande grind för att dölja din lagring och lägga till en attraktiv funktion för att dina däck. Om mängden utrymmet under är lika stor som däck själv, har du tillgång till samma ytor i lagringsutrymme som däcket ger.

Ett däck förvaring bänk är ett annat alternativ. En förvaring bänk tjänar två syften, ett lagringsutrymme och en funktionell bänk. Om du bara har ett par artiklar som måste lagras, kan en bänk vara rätt väg att gå. Det är mycket diskret, och eftersom det kan utformas för att passa din inredning kommer det passar rätt i. Denna metod för däck lagring ger dig begränsat lagringsutrymme, men det är perfekt när dina behov är små och du vill lägga till en attraktiv plats till dina däck. Som en extra bonus, om bänken är vattentät, kan du lagra saker som annars skulle kunna skadas av vatten.

Ett tredje alternativ är däcks hyllor. Om det finns utrymme på däck för en uppsättning av hyllor, är det en annan bra idé för förvaring av saker utanför. Än en gång, eftersom det är utsatt för väder och vind, lagrar förgängliga ting kommer inte att göra. Ordna däck hyllor så att de är ur vägen, och hålla dem stilren genom att lagra förseglings fack på dem. Det är viktigt att hyllorna inte ta upp för mycket plats, så dina däck har fortfarande utrymme du vill. Du kan även installera dörrar på hyllorna för att ytterligare omsluta lagringsområdet, blanda det med det omgivande möbler och estetiska egenskaper.

När du är i behov av extra lagringsutrymme, med hjälp av dina däck i en av de tre sätten som nämns är en bra idé. Oavsett om det är under eller på däck i en förvaring bänk eller hyllor, erbjuder ett däck en hel del extra utrymme. Antalet en regel är att hålla det lättlästa. Du vill inte att det ser ut som en förvaring garderob. Om du använder däck för lagring, är det bästa man kan göra dölja föremål som förvaras så att inget ser på sin plats.