3 badrum TRÄPANEL alternativ

Bambu och gräs Cloth

Kork

Tyg

Om du vill skapa en unik badrum, anser dessa TRÄPANEL idéer. TRÄPANEL, som är tillämpningen av dekorativa material till bottendelen av en vägg, sträcker sig i huvudsak 3-fötter från golvet. Vanliga material är trä eller kakel. Om du vill göra något annorlunda, prova dessa alternativa applikationer.

För en ö eller strand utseende, linje väggarna med gräs trasa och trimma dem med bambupålar som har delats upp i två halvor. Använd avslutande spikar för att fästa bambu på väggen.

För en eko-chic look, ta korkplattor och följa dem på väggen. Du kan enkelt klippa dem till storlek med en mattkniv. Du kan linje toppen med kakel eller trä stol järnväg.

Om du vill lägga till lite färg, använder fukttåliga utomhus tyg att klä väggarna. Börja med häftning klädsel batting mot väggen. Nästa häfta tyget över vadd. Använd en trä stol järnväg att dölja häftklamrar. Du kan limma dekorlister för att täcka de häftklamrar på botten.

Använda vardagliga material i nya och intressanta sätt är nyckeln till att skapa en unik plats. Med lite fantasi och kreativitet, kan du anpassa andra material i liknande sätt för wainscoting.