2 vanligaste orsakerna till fet brunnsvatten

Överskott av järn bakterier

dålig Pump

Över hela USA tusentals bostäder är beroende av brunnsvatten. Brunnsvatten är populär på landsbygden. För det mesta är det lätt att hänga med. Ibland saker kan gå fel och uppmärksamhet krävs. Om du märker en oljig utseende, lukt eller smak på din brunnsvatten, finns det några saker du kan kontrollera.

Iron bakterier är vanligt förekommande i de nordliga regionerna, men det kan hittas någonstans. Om en brunn borrades för nära en sjö eller damm som inte behandlas, kommer du mer än sannolikt att sluta med detta problem vid något tillfälle. Detta problem kan korrigeras genom en mängd olika kemikalier eller ta bort järnbakterier infekterade rör runt brunnen. Det är en stor företag, men är enkelt för en professionell.

En annan vanlig orsak till fet brunnsvatten är en sliten Brunnen pumpar. Eftersom många (men inte alla) väl pumpar använder ett hydraulsystem för att driva, kan en trasig pump orsaka olja tränger in i vattentillförseln. Det enda sättet att lösa problemet är att ersätta pumpen och ta bort oljan från den befintliga vattentillförseln. Återigen, det är något som en professionell lätt kan göra. Det bör repareras förr snarare än senare.