2 typer av hund kennel täcker

1 – Presenning

2 – Inbyggt Cover

Hundkoja täcker hjälper till att hålla din hund vän torr när det är ute i kenneln området. Locket passar över toppen av kedjelänken området. Det finns olika typer av hund kennel täcker tillgängliga.

Den billigaste och enklaste typen av hund kennel täcker är presenningar. Bara sträcka presenning över toppen av kenneln, sedan bifoga till stängsel med starka buntband. Det är långt ifrån perfekt. Vattendroppen befinner på presenning och kommer att behöva tas bort. Det skall heller inte erbjuda det bästa skyddet till hunden även om det kommer att ge skugga i solen.

Du kan köpa noggrant utformade monterade hund kennel täcker för din hund kennel. Den har en toppig tak så att regnet kommer bara köra bort. Vissa har också extra flikarna på den sida som kan justeras för att ge mer skugga till din hund. Problemet är att dessa hundkoja täcker är relativt dyra, och inte för alla märken och storlekar av hundkoja. Räkna med att betala ca $ 100 för bra hund kennel täcker. De inbyggda omslag är utformade för att pågå i flera år. Med god vård de kan pågå så länge som kenneln själv.