2 tips för rengöring pool coping

1. Använd en Acid Wash

2. Använd en Högtryckstvätt

Rengöring pool coping kan vara en mycket svår uppgift på grund av kemikalier och verktyg inblandade. Pool klara stenar är mycket känsliga för smuts och fett bygga upp och måste rengöras regelbundet för att förhindra mögel och mjöldagg tillväxt. Denna artikel kommer att ge dig några tips om hur man rengöra din pool coping.

En av de bästa sakerna du kan använda för att rengöra din pool coping är en syratvätt. Syran kommer att äta bort all smuts och sot, lämnar poolen klara skinande rena. Men innan du hantera alla syra alls, se till att du bär rätt personlig skyddsutrustning och följ syra tillverkarens anvisningar. Underlåtenhet att bära rätt personlig skyddsutrustning kan leda till allvarliga skador på din hud, ögon, näsa, andningsorganen, eller händer. Blanda en del syra med 2 delar vatten i en godkänd behållare. Applicera blandningen till poolen klara mycket sparsamt. Med hjälp av en liten handhållen borste, skrubba på nedsmutsade poolen klara i mycket små cirklar. Se till att inte skrubba alltför kraftigt eftersom du inte vill att syrablandningen att stänka tillbaka på dig eller i ögonen. Se också till att inte få någon av syran i poolvattnet. Det är bäst att fullgöra denna uppgift när poolen är tömd på vatten som kommer att simmade i. Se till att skölja poolen ut efter rengöring med syra och innan du fyller med vatten som kommer att simmade i. Du kommer att vilja göra Se till att poolen hättan sköljs mycket väl innan du öppnar upp poolen till simmare. Se också till att inte få syrablandningen på något utanför hättan eller på pooldäcket. Det kommer syra tvätta alla områden som kommer i kontakt med syran och producera mycket oönskade effekter på ytan.

Ett annat sätt att ge din pool klara en gnistrande nytt utseende är att tvätta den med en högtryckstvätt. När du använder en högtryckstvätt, finns det ingen anledning att använda någon typ kemikalie om du inte vill. Trycket ensam från maskinen kommer att vara tillräckligt för att helt rengöra poolen klara. Eftersom du inte kan använda kemikalier om du inte vill, detta är en uppgift som kan slutföras medan poolen är fortfarande full av vatten som kommer att simmade i. Även om du kanske vill suga din pool när du är klar högtryckstvätt din pool klara. Om du inte äger en högtryckstvätt och vill inte betala pengar för att köpa en, kan du besöka din lokala järnaffär och hyr en. De flesta järnaffärer kommer att hyra ut sina maskiner till en timtaxa så att du kan välja en tidsram som passar dina behov.