2 skäl att köpa en trumma matta

Icke-glidning av Drum Set

Brusreducering

Oavsett vilket material som används för att göra det, är en trummatta ett måste för studio och utför trummisar likadana. En bit av gamla mattan kan tjäna som en budget matta, men det finns många typer som tillverkas uteslutande i syfte att lägga under ett trumset. En trumma mattan är en bit av material vanligtvis gummi eller med en gummiklädd undersida-som rullar ut och ovanpå som ett trumset går. De finns i olika former och storlekar, men det finns 2 grundläggande skäl trummisar använder dem.

De flesta trummisar, vid en punkt i deras utför eller studio karriär har gjort misstaget att inte använda en trummatta. Vad de sannolikt funnit (den hårda vägen) var att deras trumset tenderade att glida ifrån dem som de spelade. Speciellt när de utför och din energi är hög, tar det inte mycket att skicka bastrumman rörliga. Snart kan du inte nå pedalen, och du ser ganska dum.

Även om detta inte är nästan lika viktigt som att förebygga ett trumset glider bort, kan en tjock, gummi trummatta hjälpa att absorbera en del av buller när du spelar. Detta är viktigare när man spelar hemma för repetition, men det är fortfarande en bra anledning att köpa en kvalitet trummatta.