2 recept för betong patch blandning

första Recept

andra Recept

Blandning betong på en kommersiell nivå kan vara en fråga bäst avgörs av de yrkesverksamma, men för en enkel betong patch finns det ingen anledning till varför du inte kan göra det själv. Många människor förbise den kompetens som krävs för att blanda bra betong. Med tanke på att betong är ett oerhört värdefullt verktyg för att bygga, det förtjänar förmodligen mer hänsyn. Med en rudimentär kunskap om betong finns det många projekt som du kan fylla med lätthet. Blandning bra betong kan jämföras med att baka gott bröd i att processen är enkel, men det är möjligt att få det mycket fel. Som med baka bröd, är det bäst att följa en uppsättning metod och recept. Det finns många olika sätt att blanda betong, och som används oftast beror på den aktuella uppgiften, eftersom det finns olika styrkor och konsistenser tillgängliga. För den genomsnittliga entusiasten, lära sig grunderna är tillräckligt för att komma igång och producera betong som är tillräckligt bra för många jobb gjort kring en normal egenskap.

Här finns 2 recept för betong patch mix som kommer att hjälpa dig på vägen till efterbehandling små jobb som kräver att du blanda din egen betong. Med någon av dessa recept bör du kunna göra vad som behöver göras och få enkla men utmärkta resultat.

Saker du behöver för detta recept är murverk sand, grus, typ 1 cement, vatten och blanda bucket.To få betong, blanda grus och sand med cementpulver, och de relativa proportionerna av dessa ingredienser kommer att avgöra slutprodukten. Proportioner mäts i termer av volym samman mot mängden cement som används. Den vanligaste betongblandning över hela världen utnyttjar 3-2-1 blandningsmetoden. Detta betyder 3 delar grus, 2 delar sand och 1 del cement.

Principen när du lägger vatten är att du ska använda så lite som möjligt, precis tillräckligt i praktiken för att kunna tillämpa betongen när det är blandat. Att sätta några i en konisk form och mäta hur mycket det förlorar sin form kan bestämma användbarheten av betong som har varit blandade. Desto mer förlorar sin form, våtare det är och hur sannolikt det är att hålla sin form när du använder den. Denna förändring i form som du mäter kallas nedgången. I mätnings termer, 0 betyder styv och torrbetong, och 6 betyder motsatsen.

För att förbereda receptet behöver du murverk sand, murbruk, vatten och blanda hink. Kanske den bästa blandningen för mindre DIY jobb är en blandning av tre delar sand och en del murbruk. Med detta recept kan du producera betong som kommer att förbli extremt stark och tillåter dig att avsluta med prydliga mönster eller släta ytor. Brist på grus i blandningen ger en mycket jämnare betong som är lättare att arbeta med.

Betong är ett billigt byggmaterial används över hela världen, består mestadels av grus, sand och cement. Alla som vill göra enkla hem förbättringar bör veta hur den är gjord. Genom att försöka båda dessa recept och få erfarenhet du kommer att utveckla en känsla för vad som fungerar bäst för dina DIY jobb.