2 populära saltvatten pool system

System för små Salt vattenbassänger

Saltvattensystem för större pooler

Populära saltvatten pool system håller på att nedlåtande av människor på grund simma i vatten som har en mild salthalt är precis som att ta ett mjukt vatten dusch. En pool som innehåller inget salt vatten gör huden torr snabbt på att komma ur poolen. Det kan också vara klor fjällning på huden som ses som vitaktiga rester. En saltvatten pool kommer att få dig att må bättre utvilad, och vattnet och din hud kommer att kännas mjukare.

Om du har en pool som innehåller cirka 15.000 liter vatten, kan du använda ett system som använder högpresterande elektrolyt celler som är hållbara och är tillverkade av titanplattor. Det har reverserande cykler som körs automatiskt och är självrengörande. Sådana system kan användas i 115 eller 230 spänning och bär ett proportionellt fem års begränsad garanti.

Om din pool har mer än 15.000 liter vatten, kan du använda saltvattensystem som har utformats för användning på pooler som håller upp till 40.000 liter vatten. Sådana system använder vanligt salt att de omvandlar till fri klor. Detta kommer att förhindra simmare i din pool från att oroa dig torr och kliande hud, grönt hår, blekta bad skiter och röda irriterade ögon.