2 enkla tips för att organisera en plantskola

leksaks~~POS=TRUNC

bokhyllor

Om du har försökt att organisera ditt barns förskola, kanske du undrar hur man enkelt gå om uppgiften. Om så är fallet, läs vidare för att lära sig några enkla och effektiva tips för dagis organisation.

Varje välorganiserat plantskola behöver en stor leksakslåda. När ditt barn inte leker med sina leksaker, se till att de är säkert undanstoppad i leksakslådan. Eftersom de flesta leksaker som är avsedda för små barn är inte särskilt ömtåliga, inte har några reservationer om stapling leksaker ovanpå varandra. Dessa lådor gör rengöring mycket enklare än utsedda leksak hyllor, eftersom de levererar föräldrar med en enkel plats i vilka leksakerna ska placeras. Även om ditt barn någonsin finner sin väg till leksakslådan utan tillsyn, kan det vara en bra idé att sätta stoppning runt det, särskilt om lådan är sammansatt av ett hårt material.

Om du ofta läsa för ditt barn, bör din plantskola har åtminstone en bokhylla, som lagrar böcker i ditt barns leksakslåda riskerar att skada dem. När du placerar din barnkammare bok hylla, se till att placera den så långt bort som möjligt från ditt barns spjälsäng. Om du har ett barn med en benägenhet för att nå saker, kan han eller hon oavsiktligt dra hyllan över och orsaka sig allvarliga skador, så se till att hålla ditt barn under noggrann övervakning.