11 viktiga verktyg för din resa verktygslåda

Däckreparationsverktyg

Domkraft: De flesta bilar har en domkraft installerat någonstans i bagageutrymmet eller under fordonet. Det är ett nödvändigt verktyg för att ta bort en punktering och sätta på reserv.

Tire Iron: Detta verktyg används för att avlägsna muttrarna från hjulhuset för att avlägsna däcket. Det kan vara den större ‘+’ formade verktyget eller den mer kompakta L-formade sort.

T-handtag Probe: En del av dina däck plug kit, är detta verktyg används för att sondera punktering till fritt utrymme för kontakten.

T-handtag Nål: Du använder detta verktyg för att sätta däcket kontakten i punktering.

Tänger: En tång är ett praktiskt verktyg för att få ombord att ta bort objekt från däck och utöva påtryckningar eller kläm hävstång på annat håll.

Startkablar: Räkna inte med andra förare att ha en uppsättning av startkablar om någonsin din bil batteriet tar slut och du behöver en skjuts. Det är bäst att ha en egen uppsättning.

Justerbar käke nyckel: Denna nyckel är användbar för många jobb som att lossa och dra åt skruvarna på klämmorna batteripolen.

Skruvmejsel: Du vet aldrig exakt när detta allrengöringsmedel verktyg kommer väl till hands. Det kan användas för att ta bort och ersätta skruvar, gouge, bända och även greppa svåra att nå metallföremål om spetsen är magnetiserat.

Phillips skruvmejsel: En stjärnskruvmejsel behövs ofta i hytten på bilen för att ta bort skruvarna som håller ljus täcker. Du kan också vara bra att ta bort strålkastare täcker för att komma till lamporna.

Socket uppsättning med skiftnyckel: Ett uttag set med spärr och tillägg bör hållas ombord ifall du har problem med motorn och behöver kontrollera ett tändstift. Även om det ger dig mindre inflytande än ett däck järn, kan en spärr också användas för att avlägsna muttrarna.

Tratt: hälla ny motorolja i motorrummet är mycket lättare med en tratt.