11 tips för ett badrum makeover

Färg gör skillnad

takfönster

tapeter

speglar

trä skåp

bänkskivor

anpassade Duschar

Skapa Calm

ljudsystem

commodes

handfat

Följt av köket, är badrummet mest använda rum i ett hem. Med några enkla tips för ett badrum makeover, kan du förvandla ditt badrum från vanliga till extraordinära. Inte bara kommer det att hjälpa att fly från vardagen, kommer en uppdaterad badrum också tillföra ett mervärde.

Färg kan sätta stämningen. Fråga dig själv vilka färger är mest lugnande för dig. Stick med neutrala färgtoner som beige för en subtil, lugn överklagande. Ljusare färger kan läggas till via accent kakel och tillbehör.

Takfönster lägga till en känsla öppenhet för ett litet badrum, vilket gör det verkar större och mer engagerande.

I stället för färg, välja en subtil tryck väggbeklädnad eller en ram pep upp väggarna.

I stället för vanliga målade väggar eller tapet, försöka spegla en hel vägg i badrummet för en mer modern och elegant utseende. Det kommer omedelbart att öppna utrymmet och göra det mycket mer inbjudande.

Trä skåp snabbt lägga värme på toaletten utrymme, mörkare träslag som körsbär och mahogny djup.

Byt ut gamla bänkskivor med nya bänkskivor gjorda av uppdaterade material såsom travertin eller skiffer. Formica bänkskivor göra badrum ser föråldrade och tråkig.

Anpassa dusch komponenter för att skapa ett tänkbart duschupplevelse. Installera nya kranar, spa-liknande dusch och andra rationaliserade tillägg för att göra rummet känns som en dag spa.

Skapa en lugnande miljö via strategiskt ljus och ljud. Uppgift belysning fungerar bra för dusch och spegel områden, medan omgivande belysning är bäst för avkoppling i badet eller lyssna på musik.

Ljud kan lugna själen. En liten stereo kan ta in musik eller musik kan ofta ledas in genom hemmets viktigaste stereo.

Ersätta traditionella vita pakete toaletter med nyare modeller som tankless eller eleganta europeiska mönster. Bara ändra på toaletten färg kan göra en stor skillnad.

Ta bort gamla handfat handfat som blivit färgade eller sliten och ersätta dem med state-of-the art fartygsformade mönster. Dessa dagar, många husägare tillsats av små make-up områden som är kompletta speglar omgivna av matiné liknande lampor.

Badrummet har snabbt gått från en plats att tvätta och brudgummen en som har blivit en stor tillflyktsort för många. Oavsett om du gör-det-själv eller anlita en professionell, bör ditt nya badrum ser bra ut.