10 fördelar med att använda en carport

Fördel # 1: Väder Safety

Fördel # 2: Hjälpsamhet för singlar

Fördel # 3: Skydd mot inbrottstjuvar

Fördel # 4: Ytterligare Space

Fördel # 5: Other Vehicle Storage

Fördel # 6: Shade

Fördel # 7: Organisation

Fördel # 8: Convenience

Fördel # 9: Inkom hem värde

Fördel # 10: No More lagringsenheter

En carport ger skydd för din bil. Människor och husdjur är inte det enda som behöver skydd mot väder och vind. Förutom ett hem, är en bil brukar anses vara en av de mer viktiga investeringar du gör. En carport är ett skydd tillverkade av trä, metall eller andra material. Det tenderar att ta över platsen för ett garage. Här är 10 fördelar med att använda en carport.

En carport kan hålla bilen långt borta från elementen, om skadlig sommaren strålar, vinter snö, slask eller regn. En carport har vanligtvis ett tak och ibland sidor. Emellertid är det vanligen inte innesluten.

En carport kan vara till hjälp för människor som lever ensamma. Carportar sitter oftast nära hemmet. Därför kan dra upp och in i en carport och parkering närmare till ytterdörren vara säkrare än parkering på gatan.

På tal om säkerhet, bostäder en bil under carport kan också skydda den från vandalism eller andra slumpmässiga attacker. Inbrottstjuvar eller förövarna kan vara mindre benägna att ange en carport nära hemmet.

Du kan använda carportar som utomhus verandor om du behöver extra utrymme.

Du kan också använda en carport som ett hem till båtar, släpvagnar, snöskotrar, ATV, motorcyklar och andra metoder för transport om du inte har plats i ditt garage.

Du kan använda en carport som en lekplats för barn eller skuggade områden för vuxna.

Om du installerar en carport med väggar, kan det också fungera som en extra minnesenhet för verktyg, lådor och andra objekt.

Eftersom de flesta carportar är öppna områden, de har inte dörrar. I slutändan kan bristen på dörren vara mer praktiskt när du kommer hem med matkassar eller andra objekt som du behöver för att bära inuti. En carport kan också spara på energi och elektricitet.

Om ditt hem inte har ett garage och du väljer att sälja det, kan köparna anser att det är en nackdel. Åtminstone med en carport, kommer blivande hem jägare se de kan parkera sin bil, motorcykel eller båt på grund snarare än på gatan.

En carport kan rädda från att hyra en förvaringsenhet.

Merparten av tiden, kan du bygga en carport att likna eller åtminstone blandas med arkitekturen i ditt hem, oavsett om det är tegel, sidospår eller trä. Innan du bestämmer dig för att köpa en prefabricerad carport, konstruera en carport på egen hand eller ens kalla i en professionell, kolla med din stad eller husägare förening för zonindelning förordningar eller för vad som är tillåtet i grannskapet. Vissa samhällen kräver tillstånd och bevis för planer.