10 enkla steg för inomhus vinterförvaring

Suzy Kerr har varit en framgångsrik frilansande författare sedan examen från Missouri State University med en examen i journalistik. Hon har arbetat på dussintals hem renoveringar, slutföra projekt från garaget ombyggnader och asbestsanering att duscha installationen.

Vinter ditt hem för att förbereda sig för den kalla årstiden kan bidra till att göra din plats mer energieffektiva, vilket är bra för både miljön och ditt bankkonto. Även utomhus vinterförvaring är viktigt, är precis lika viktigt prepping inomhus. Här är 10 enkla steg du kan vidta för att få insidan av ditt hus redo för Old Man Winter.

Kontrollera din isolering situation. Kvalitet isolerande är ett av de bästa sätten att hålla kallras ut ur ditt hus. Din vind bör ha minst 12 inches av isolering. Om du har mindre än detta, lägg till ett nytt lager. Priset varierar beroende på vilken typ av isolering du väljer och hur mycket du behöver, men du får tillbaka i de pengar du sparar på energikostnaderna.

Se till att dina kanaler är ordentligt anslutna och isolerade. US Department of Energy säger att 60 procent av uppvärmd luft kan gå förlorad innan den når luftventiler på grund av dåligt anslutna eller dåligt isolerade kanal. För att se till att dina kanaler fungerar som bäst, undersöka dem för fel och reparera eventuella luckor, hål eller klämda områden. Du bör också dammsuga dem att ta bort eventuella ackumulerade djurhår, damm eller andra gunk som har gjort sin väg in.

Kontrollera ugnen och ändra dina filter. Vänta inte tills den första frysa se till att din ugn fungerar. Slå på den under hösten för att säkerställa att det fungerar korrekt. För ungefär $ 100 till $ 125, kan du ha en VVS professionell inspektera ugnen och påpeka eventuella problem. Du bör också sätta in ett nytt filter och planerar att kontrollera filtret en gång i månaden för att se till att den är ren och luft strömmar genom obehindrat.

Isolera dina rör. Det finns inget värre i mitt i vintern än att behöva ta itu med en fryst rör som är brista. Förhindra att detta händer genom att köpa rör skum för att linda runt rören. Du kan plocka upp på de flesta järnaffärer och sedan klippa den för att passa dina rör.

Byta ut skärmar för storm fönster och dörrar. Det var trevligt med skärmar i fönster och dörrar för att släppa in sommaren vindar, men nu är det dags att handla dessa skärmar ut för något mer tunga. Installera storm fönster och dörrar i stället för skärmarna kommer att hålla kall luft ute och varm luft in, vilket sparar upp till 45 procent på din uppvärmning räkningen.

Accessorize dina fönster ännu mer. Efter stormen fönstren är på plats, kan du ta vinterförvaring till nästa nivå genom att använda tätning och gummilister runt ramen för att minska utkast. Du kan också handla ut lätta sommargardiner för tjockare mörkläggningsgardiner som kommer att hålla värmen inne.

Ändra riktning på din takfläkt. De flesta takfläktar är utrustade med en omkopplare som kommer att förändra riktningen på fläkten. Dra i spaken så att fläkten snurrar medurs, som kommer att driva varm luft ner och återcirkulera det hela hemmet.

Göra vissa justeringar i din skorsten. Anställa en sotare att inspektera skorstenen en gång om året är en bra idé att se till att allt fungerar korrekt, men du kan göra ett par justeringar själv. Starta genom att köpa en skorsten med en skärm som kommer att hålla främmande föremål från att komma in i skorstenen, vilket kan orsaka skador. Se också till att spjället är stängt när du inte använder skorstenen, vilket kommer att hjälpa till att hålla kall luft från att komma in.

Minska utkast enligt dörröppningar. Håll kall luft från att komma in under ytterdörrar genom att montera ingångarna med en “utkast orm.” Ett förslag orm är en lång, rörformad tygstycke fylld med sand som förhindrar drag från att komma in.

Flytta möbler bort ventiler och stänga upp rum som inte används. Att se dina möbler inte täcker ventiler kan låta som en no-brainer, men du bör ändå ge rum i ditt hem en gång över att se till att varm luft kan strömma genom ohämmad. Du bör också stänga upp ventilerna i rum som inte används, vilket kommer att minska dina energikostnader ännu mer. Dessutom, stäng dörrarna till rummen som inte används när värmaren är på. Det finns ingen mening med varm luft reser till obebodda rum.