10 användningsområden för en pumpa

Alden Smith är en prisbelönt författare och regelbunden medarbetare till den här webbplatsen. Med en mängd kunskap att dela från sitt författarskap 50 år långa karriär, arbetar han på olika frågor, såsom hem reparation, sund livsstil, bilar, privatekonomi, och matlagning.

Pumpa, en kalebass liknande medlem i squash familj, har funnits i tusentals år. Tros ha sitt ursprung i Nordamerika, har bevis för dess existens funnits i Mexiko går tillbaka till mellan 7000 och 5500 f Kr Idag är pumpan som traditionellt använts i tacksägelse och Halloween fester. Även om vi ofta tänker på pumpapajen och jack-o-lyktor, har pumpa många andra användningsområden. I denna två del-serien, vi diskuterar de många användningsområden för pumpor.

ingredienser

Riktningar, I en stor kastrull, kombinera socker, majsstärkelse och kryddor;. Tillsätt pumpa och mjölk, omrörning i gradvis,. Cook, under ständig omrörning tills blandningen tjocknar,. När blandningen når kokande, låt koka i 2 till 3 minuter . Tillsätt en liten mängd av blandningen till äggulor och returnera alla till kastrull,. Cook 2 till 3 minuter till, Häll blandningen i bakade paj skalet,. baka i förvärmd 350 graders ugn i 15 minuter,. Placera paj på en galler och svalna till rumstemperatur,. Skär i skivor,. Top varje bit med Cool Whip,. Serveras varm eller kall.

Halloween är det dags för den stålarO lyktor. Numera pumpa carving är mycket enkelt. På marknaden finns en hel del pumpa carving byggsatser som är mycket säkrare att använda och ger dig möjlighet att göra fina snitt. Schabloner och mönster är lätt tillgängliga, både på nätet och i många stora rutan butiker.

Pumpa vin är mycket bra. Även om det låter lite konstigt, det uppskattas av många. Det finns en hel del olika recept för att göra pumpa vin. Det kan göras till ett torrt vin, eller en sötare bordsvin. Pumpa vin kan bäst beskrivas som att ha egenskaperna hos en halvsöt Chardonnay. För många år sedan hade jag pumpa vin som gjordes i pumpan sig, och det var utmärkt. Jag letade efter ett recept på nätet, men har inte hittat någon.

Pumpa är en mycket mångsidig kalebass. I nästa segment, fortsätter vi att titta på sätt att använda den.